Spela med eller sponsra

Varje år spelar vi på naturum Vattenriket i Kristianstad. Händels vattenmusik är ett stående inslag.

Christianstad symfoniker drivs av Kristianstads Orkesterförening, en ideell förening som alla kan vara med i och stötta, antingen som musiker, som stödmedlem eller som sponsor.
Är du intresserad av att repetera och spela med oss så tycker vi det vore väldigt roligt. Symfonikerna känner också stor tacksamhet för er som hjälper oss på olika sätt.

Kom med oss och spela!

Är du stråkmusiker och vill spela symfonisk musik inom alla genrer? Kolla våra kommande konserter på fliken Konserter och Biljetter.
Vi behöver alltid nya musiker och alldeles särskilt har vi behov av fler stråkar. Vi har förmånen att ha inspirerande gästdirigenter till våra produktioner. Också en uppskattad repertoar som passar en bred publik! Allt från Dark Side of Moon till Carmina Burana och en och annan symfoni. Vi tror att vi kan erbjuda dig som musiker en spännande och stimulerande spelplats med god sammanhållning och kamratskap.
Orkestern repeterar på onsdagar klockan 18 -20.15. Vår konstnärliga ledare är Patrik Dahlbom. Hör av dig om du vill spela i symfonikerna: Mejla till Christianstad symfoniker.

Bli stödmedlem

Genom att bli stödmedlem hjälper du nordöstra Skånes enda symfoniorkester i vår fortsatta önskan att skapa intressanta musikaliska upplevelser för alla i Kristianstad med omnejd.

Ett stödmedlemskap kostar 300 kronor per år och vi välkomnar alla. Du är kanske tidigare medlem, musiker, anhörig eller bara intresserad av oss och vår musik. Som stödmedlem får du 50% rabatt på din biljett till konserter som vi själva arrangerar.

Gör så här

Sponsra symfonikerna

Varje år gör Christianstad Symfoniker tre till fyra större produktioner och medverkar i flera mindre event. Vi samarbetar ofta med lokala körer, något som uppskattas av vår publik. Orkestern framträder regelbundet i Kristianstads kulturkvarter, i Trefaldighetskyrkan och på Naturrum.

Verksamheten är helt beroende av ideella krafter, sponsring och det verksamhetsbidrag som vi årligen får från Kristianstads kommun. Vi hoppas att du också vill stödja oss i vår strävan att sprida vacker och spännande musik för alla åldrar. Vi är öppna för de flesta former av sponsring – även in natura.

  • För 10 000 på årsbasis syns ditt företags logga på vår hemsida, affischer, programblad samt i de sociala medier i övrigt vi använder och övrig reklam.
  • Är du/ert företag intresserade av att göra andra överenskommelser vad gäller sponsring så diskuterar vi gärna det. Det finns utrymmer för olika varianter av sponsring som kan bidra att göra vår verksamhet bra.
  • Skriv till oss via: Mejla till Christianstad symfoniker

Våra sponsorer och samarbetspartners:

Reformhus Jaffa Blommor Kristianstadsbladet Kristianstad kommun Svenska kyrkan


Kontakta oss gärna

Patrik Dahlbom, konstnärlig ledare, 0733-90 60 52
Kimmo Rumpunen, ordförande, 0709-57 68 68
Ibolya Klarlind, kassör, 0709-36 08 89
Hemsida Urban Gunnarh 0723933691
Mejla till Christianstad symfoniker