Välkommen till en 90 år ung orkester!

Konserter 2020:

På grund av rådande omständigheter har vårens konserter flyttats framåt i tiden. Vi hoppas att vi kan genomföra dessa senare i år eller nästa år. Vi uppdaterar informationen så fort som vi vet mera.

  • 12 september, Magnificat, Heliga Trefaldighetskyrkan (framflyttad från april)

Mer uppgifter om konserterna, biljetter mm hittar du i menyn under Konsertprogram

Gilla oss på Facebook så får du senaste nytt om orkestern och våra kommande konserter!

Var med i orkestern eller stötta vår verksamhet
Christianstad symfoniker drivs av Kristianstads Orkesterförening, en ideell förening som alla kan vara med i och stötta, antingen som musiker, som stödmedlem eller som sponsor.

Kom med oss och spela
Vi behöver alltid nya musiker. Just nu söker vi fler stråkar.
Orkestern repeterar på onsdagar klockan 18 -20.15. Vår konstnärliga ledare är Patrik Dahlbom. Hör av dig om du vill spela i symfonikerna: info [ a ] christianstadsymfoniker.se

Bli stödmedlem
Genom att bli stödmedlem hjälper du nordöstra Skånes enda symfoniorkester i vår fortsatta önskan att skapa intressanta musikaliska upplevelser för alla i Kristianstad med omnejd.

Ett stödmedlemskap kostar 300 kronor per år och vi välkomnar alla. Du är kanske tidigare medlem, musiker, anhörig eller bara intresserad av oss och vår musik. Som stödmedlem får du 50% rabatt på din biljett till konserter som vi själva arrangerar.

Så här blir du stödmedlem:

  • Sätt in 300 kronor på Kristianstads Orkesterförenings bankgirokonto nr 391-1617
  • Skicka ditt namn och adress till oss med mejl: info [ a ] christianstadsymfoniker.se

Sponsra symfonikerna
Vill du som företagare eller privatperson stötta oss genom sponsring? Läs mer under Sponsorer ovan och tag kontakt med med vår sponsoransvariga på: info [ a ] christianstadsymfoniker.se